Teksti suurus:

Euroopa Liidu kodaniku hääleõiguslikkusest teavitamise teatise vormi kehtestamine 2009. aasta kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel

Väljaandja:Vabariigi Valimiskomisjon
Akti liik:määrus
Teksti liik:algtekst-terviktekst
Redaktsiooni jõustumise kp:25.07.2009
Redaktsiooni kehtivuse lõpp:31.12.2009
Avaldamismärge:RTL 2009, 60, 879

Euroopa Liidu kodaniku hääleõiguslikkusest teavitamise teatise vormi kehtestamine 2009. aasta kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel

Vastu võetud 07.07.2009 nr 16

Määrus kehtestatakse «Kohaliku omavalitsuse volikogu valimise seaduse» § 17 lõike 4 punkti 3 alusel.

§ 1. Kehtestada 2009. aasta kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteks Euroopa Liidu kodaniku hääleõiguslikkusest teavitamise teatise vorm (lisatud).

§ 2. Teatise pöördele kantakse teatise tõlge inglise keeles.

Vabariigi Valimiskomisjoni esimees Heiki SIBUL

K e h t e s t a t u d
Vabariigi Valimiskomisjoni 7. juuli 2009. a määrusega nr 16
     
..................................................                                                         ...............................
(valija ees-ja perekonnanimi)   (valija sünniaasta)
     
..................................................    
(valija elukoha aadress)    

Euroopa Liidu kodaniku hääleõiguslikkusest teavitamine kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel

Kohaliku omavalitsuse volikogu valimise päev Eestis on 18. oktoober 2009. a. Euroopa Liidu liikmesriigi kodanikuna on Teil õigus valimistel osaleda selles vallas või linnas, kus Eesti rahvastikuregistri andmetel on Teie püsiv elukoht.

Hiljemalt 28. septembriks 2009. a saadetakse Teile valijakaart, millele on kantud andmed Teie elukohajärgse valimisjaoskonna asukoha ja hääletamise aegade kohta.

Hääleõiguslikul Euroopa Liidu kodanikul on võimalus kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel kandideerida erakonna või valimisliidu nimekirjas või üksikkandidaadina, samuti õigus moodustada valimisliit. Volikokku kandideerimiseks peab Teie püsiv rahvastikuregistrijärgne elukoht olema selles vallas või linnas hiljemalt 2009. aasta 1. augustil.

Valla või linna valimiskomisjonile kandidaatide registreerimiseks esitamine algab 19. augustil 2009. a ja lõpeb 8. septembril 2009. a kell 18.00.

Täiendavat informatsiooni valimiste kohta saab veebilehelt http://www.vvk.ee.

Siseministeerium

https://www.riigiteataja.ee/otsingu_soovitused.json