Teksti suurus:

Maaeluministri 12. juuni 2019. a määruse nr 53 „Maaeluministri 11. juuli 2016. a määruse nr 43 „Eritoidu koostis- ja kvaliteedinõuded, selle valmistamiseks kasutatavate ainete ja selle käitlemise nõuded ning eritoidu kohta toidualase teabe esitamise nõuded” muutmine” muutmine

Väljaandja:Maaeluminister
Akti liik:määrus
Teksti liik:algtekst
Jõustumise kp:15.02.2021
Avaldamismärge:RT I, 12.02.2021, 6

Maaeluministri 12. juuni 2019. a määruse nr 53 „Maaeluministri 11. juuli 2016. a määruse nr 43 „Eritoidu koostis- ja kvaliteedinõuded, selle valmistamiseks kasutatavate ainete ja selle käitlemise nõuded ning eritoidu kohta toidualase teabe esitamise nõuded” muutmine” muutmine

Vastu võetud 10.02.2021 nr 17

Määrus kehtestatakse toiduseaduse § 38 lõike 4 ja § 654 lõike 1 alusel.

Maaeluministri 12. juuni 2019. a määruse nr 53 „Maaeluministri 11. juuli 2016. a määruse nr 43 „Eritoidu koostis- ja kvaliteedinõuded, selle valmistamiseks kasutatavate ainete ja selle käitlemise nõuded ning eritoidu kohta toidualase teabe esitamise nõuded” muutmine” (RT I, 18.06.2019, 2) § 2 lõige 2 sõnastatakse järgmiselt:

„(2) Määruse § 1 punktid 2 ja 23‒27 jõustuvad 22. veebruaril 2022. a.”.

Urmas Kruuse
Maaeluminister

Tiina Saron
Kantsler

https://www.riigiteataja.ee/otsingu_soovitused.json