Põllumajandusministri 15. juuni 2006. a määruse nr 74 „Kütitud uluki rümba ja rümba raietükkide väikeses koguses käitlemise hügieeninõuded” muutmine
Vastu võetud 20.05.2014 nr 25
Määrus kehtestatakse toiduseaduse § 26 lõike 3 ning Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EÜ) nr 853/2004, millega sätestatakse loomset päritolu toidu hügieeni erieeskirjad (ELT L 139, 30.04.2004, lk 55–205), artikli 1 lõike 4 alusel.
Põllumajandusministri 15. juuni 2006. a määrust nr 74 „Kütitud uluki rümba ja rümba raietükkide väikeses koguses käitlemise hügieeninõuded” muudetakse järgmiselt:
1) paragrahvi 1 lõige 2 sõnastatakse järgmiselt:
„(2) Ulukirümba ja suuruluki rümba raietükkide väike kogus on jahiseaduse § 24 lõike 3 alusel kehtestatud jahiajal kütitud kuni viielt suurulukilt, nagu põder, hirv, metskits, metssiga ja pruunkaru pärinev liha ning nimetatud jahiajal aastas kütitud kuni tuhandelt väikeulukilt pärinev liha. Suuruluki rümba raietükid on suuruluki poolrümba kuni kolmeks osaks tükeldamisel saadud raietükid.”;
2) paragrahvi 6 lõiget 5 täiendatakse punktiga 5 järgmises sõnastuses:
„5) kauba saaja nimi ja kontaktandmed.”;
3) paragrahvi 7 lõikes 1 asendatakse sõnad „kolm aastat” sõnadega „ühe aasta”;
4) määruse lisa 1 kehtestatakse uues sõnastuses (lisatud).
Ivari Padar
Minister
Ants Noot
Kantsler
Lisa 1 Kütitud suuruluk