Teksti suurus:

Kohila alevi ja Kohila valla haldusterritoriaalse korralduse muutmisel moodustatava uue omavalitsusüksuse nimi ja staatus

Väljaandja:Kohila Vallavolikogu
Akti liik:otsus
Teksti liik:algtekst
Avaldamismärge:KO 2002, 35, 812

Kohila alevi ja Kohila valla haldusterritoriaalse korralduse muutmisel moodustatava uue omavalitsusüksuse nimi ja staatus

Vastu võetud 27.02.2002 nr 125

Vastavalt Eesti territooriumi haldusjaotuse seaduse (RT I 1995, 29, 356; 1996, 42, 808; 1999, 93, 833) § 9 lõike 7 punktile 2 Kohila Vallavolikogu otsustab:

1. Kinnitada Kohila alevi ja Kohila valla haldusterritoriaalse korralduse muutmisel moodustatava uue omavalitsusüksuse nimeks «Kohila vald» ning staatuseks «vald». Uue omavalitsusüksuse piirid ühtivad senise Kohila valla välispiiridega, Kohila alevi ja Kohila valla baasil üks uus valla staatuses omavalitsusüksus, mille nimi on KOHILA VALD ning mille piirid ühtivad senise Kohila valla välispiiridega.

2. KOHILA VALD jaguneb: Kohila alev, Hageri alevik ja Prillimäe alevik, Aandu, Adila, Aespa, Angerja, Hageri, Kadaka, Lohu, Loone, Lümandu, Masti, Mälivere, Pahkla, Pihali, Põikma, Rabivere, Rootsi, Salutaguse, Sutlema, Urge ja Vilivere küla.

3. KOHILA VALD on ühinevate omavalitsusüksuste Kohila alevi ja Kohila valla õigusjärglane.

4. Käesolev otsus jõustub vallavolikogu otsuse «Taotlus haldusterritoriaalse korralduse muutmiseks» jõustumise hetkest.

Volikogu esimees Ülle UDAM

https://www.riigiteataja.ee/otsingu_soovitused.json