HALDUSÕIGUSRiigikaitseVälislepingud

ÜRO

Teksti suurus:

Ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni ning selle lisaprotokollidega ühinemise seadus

Ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni ning selle lisaprotokollidega ühinemise seadus - sisukord
    Väljaandja:Riigikogu
    Akti liik:seadus
    Teksti liik:algtekst-terviktekst
    Redaktsiooni jõustumise kp:01.06.2002
    Redaktsiooni kehtivuse lõpp: Hetkel kehtiv
    Avaldamismärge:RT II 2000, 8, 44

    Välja kuulutanud
    Vabariigi President
    31.03.2000 otsus nr 762

    Ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni ning selle lisaprotokollidega ühinemise seadus

    Vastu võetud 21.03.2000

    (õ) 12.06.09 14:45

    § 1.    Ühineda ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooniga, mis on koostatud 1980. aasta 10. oktoobril Genfis.

    § 2.    Ühineda ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni avastamatute kildude protokolliga, mis on koostatud 1980. aasta 10. oktoobril Genfis.

    § 3.    Ühineda ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni miinide, püünismiinide ja teiste seadeldiste kasutamise keelustamise või piiramise protokolliga, mis on koostatud 1980. aasta 10. oktoobril 1980 Genfis ja mida on parandatud 1996. aasta 3. mail.

    § 4.    Ühineda ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni süüterelvade kasutamise keelustamise ja piiramise protokolliga, mis on koostatud 1980. aasta 10. oktoobril Genfis.

    § 5.    Ühineda ülemäärase kahjustava või purustava toimega tavarelvade kasutamise keelustamise ja piiramise konventsiooni pimestavate laserrelvade protokolliga, mis on koostatud 1995. aasta 13 oktoobril Viinis.

    Riigikogu esimees    Toomas SAVI


    Õiend
    Akt tehniliselt korrastatud, juurdelisatud protokollide tekstid asendatud seostega.

    https://www.riigiteataja.ee/otsingu_soovitused.json