## Ühtsete geograafiliste piirkondade ja nende hulka kuuluvate valdade loetelu

Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EL) nr 1307/2013, millega kehtestatakse ühise põllumajanduspoliitika raames toetuskavade alusel põllumajandustootjatele makstavate otsetoetuste eeskirjad ning tunnistatakse kehtetuks nõukogu määrused (EÜ) nr 637/2008 ja (EÜ) nr 73/2009 (ELT L 347, 20.12.2013, lk 608–670), artikli 46 lõikes 7 nimetatud piirkonnad on järgmised:

- 1. Loode- ja Lääne-Eesti rannikualade ning Lääne-Eesti saarte homogeenne piirkond:
- 1.1. Harku vald
- 1.2. Kernu vald
- 1.3. Keila vald
- 1.4. Padise vald
- 1.5. Vasalemma vald
- 1.6. Nissi vald
- 1.7. Lääne-Nigula vald
- 1.8. Nõva vald
- 1.9. Noarootsi vald
- 1.10. Ridala vald
- 1.11. Martna vald
- 1.12. Kullamaa vald
- 1.13. Lihula vald
- 1.14. Hanila vald
- 1.15. Varbla vald
- 1.16. Tõstamaa vald
- 1.17. Emmaste vald
- 1.18. Hiiu vald
- 1.19. Käina vald
- 1.20. Pühalepa vald
- 1.21. Laimjala vald
- 1.22. Leisi vald
- 1.23. Lääne-Saare vald
- 1.24. Muhu vald
- 1.25. Mustjala vald
- 1.26. Orissaare vald
- 1.27. Pihtla vald
- 1.28. Pöide vald
- 1.29. Ruhnu vald
- 1.30. Torgu vald
- 1.31. Valjala vald
- 1.32. Kihelkonna vald
- 1.33. Salme vald
- 1.34. Kihnu vald
- 1.35. Vormsi vald

- 2. Põhja- ja Kirde-Eesti, sh Peipsi-äärsete alade homogeenne piirkond:
- 2.1. Anija vald
- 2.2. Aegviidu vald
- 2.3. Kuusalu vald
- 2.4. Vihula vald
- 2.5. Viru-Nigula vald
- 2.6. Rägavere vald
- 2.7. Laekvere vald
- 2.8. Aseri vald
- 2.9. Sonda vald
- 2.10. Lüganuse vald
- 2.11. Kohtla vald
- 2.12. Kohtla-Nõmme vald
- 2.13. Jõhvi vald
- 2.14. Toila vald
- 2.15. Mäetaguse vald
- 2.16. Vaivara vald
- 2.17. Illuka vald
- 2.18. Iisaku vald
- 2.19. Alajõe vald
- 2.20. Tudulinna vald
- 2.21. Avinurme vald
- 2.22. Lohusuu vald
- 2.23. Torma vald
- 2.24. Kasepää vald
- 2.25. Saare vald
- 2.26. Pala vald
- 2.27. Alatskivi vald
- 2.28. Vara vald
- 2.29. Peipsiääre vald
- 2.30. Mäksa vald
- 2.31. Võnnu vald
- 2.32. Meeksi vald
- 2.33. Piirissaare vald

## **3.** Edela- ja Lõuna-Eesti homogeenne piirkond:

- 3.1. Häädemeeste vald
- 3.2. Saarde vald
- 3.3. Surju vald
- 3.4. Tahkuranna vald
- 3.5. Paikuse vald
- 3.6. Kõpu vald
- 3.7. Suure-Jaani vald
- 3.8. Tori vald
- 3.9. Vändra vald
- 3.10. Tootsi vald
- 3.11. Käru vald
- 3.12. Järvakandi vald
- 3.13. Kehtna vald
- 3.14. Abja vald

- 3.15. Karksi vald
- 3.16. Helme vald
- 3.17. Põdrala vald
- 3.18. Puka vald
- 3.19. Õru vald

## **4.** Kagu-Eesti homogeenne piirkond:

- 4.1. Orava vald
- 4.2. Veriora vald
- 4.3. Meremäe vald
- 4.4. Varstu vald
- 4.5. Mõniste vald
- 4.6. Karula vald
- 4.7. Misso vald
- 4.8. Rõuge vald 4.9. Värska vald
- 4.10. Vastseliina vald
- 4.11. Haanja vald
- 4.12. Taheva vald
- 4.13. Võru vald