Vabariigi Valitsuse 21. aprilli 2014. a määrus nr 53 "Õpilaskodutoetuse kasutamise tingimused ja kord ning toetuse jaotus koolide pidajate vahel" Lisa

(muudetud sõnastuses)

Õpilaskodutoetuse jaotus koolide pidajate vahel

Toetuse saaja	Toetus (eurodes)
1. Abja vald	12 000
2. Haljala vald	12 000
3. Helme vald	36 000
4. Hiiu vald	10 000
5. Iisaku vald	22 000
6. Jõgeva vald	44 000
7. Kadrina vald	38 000
8. Kallaste linn	28 000
9. Kehtna vald	38 000
10. Kuusalu vald	24 000
11. Lihula vald	6 000
12. Misso vald	24 000
13. Mittetulundusühing Ostium	130 000
14. Narva linn	24 000
15. Noarootsi vald	40 000
16. Nõva vald	14 000
17. Orissaare vald	12 000
18. Otepää vald	22 000
19. Pala vald	40 000
20. Puuetega Laste Keskus Lootus	30 000
21. Põltsamaa linn	38 000
22. Põltsamaa vald	24 000
23. Põlva linn	24 000
24. Rocca al Mare Kooli Aktsiaselts	
25. Saarde vald	30 000
26. Saare vald	30 000
27. Tabivere vald	24 000
28. Tallinna linn	194 000
29. Tartu linn	32 000
30. Tõstamaa vald	44 000
31. Türi vald	48 000
32. Vigala vald	74 000
33. Vinni vald	30 000
34. Võhma linn	18 000 40 000
35. Väike-Maarja vald	
36. Vändra alev	24 000