Seotud aktide nimekiri

Pealkiri Andja Liik Akti nr Redaktsiooni kehtivus
Kaseiini ja kaseinaatide koostis- ja kvaliteedinõuded, toidualase teabe esitamise nõuded ning proovide võtmise ja analüüsimise meetodid PÕM m 111 22.12.2016 - …
Meditsiinilisel näidustusel kasutamiseks ettenähtud toidu koostis- ja kvaliteedinõuded, selle valmistamiseks kasutatavate ainete ja selle käitlemise nõuded ning selle toidu kohta toidualase teabe esitamise nõuded MEM m 42 20.07.2016 - …
Eritoidu koostis- ja kvaliteedinõuded, selle valmistamiseks kasutatavate ainete ja selle käitlemise nõuded ning eritoidu kohta toidualase teabe esitamise nõuded MEM m 43 20.07.2016 - …
Kohviekstrakti ja siguriekstrakti koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 103 13.12.2014 - …
Toidu ioniseeriva kiirgusega töötlemise ning sel viisil töödeldud toidu toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 112 13.12.2014 - …
Kondenspiimade ja piimapulbrite koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded, kondenspiimadest ja piimapulbritest proovide võtmise ja proovide analüüsimise meetodid PÕM m 113 13.12.2014 - …
Külmutatud toidu käitlemise ja toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 114 13.12.2014 - …
Mee koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 104 13.12.2014 - …
Toidulisandi koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 100 13.12.2014 - …
Mahlatoodete koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 92 13.12.2014 - …
Kakao- ja šokolaaditoodete koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 96 13.12.2014 - …
Džemmi, želee, marmelaadi ja magustatud kastanipüree koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded PÕM m 95 13.12.2014 - …
Suhkrutoodete koostis- ja kvaliteedinõuded ning toidualase teabe esitamise nõuded ja analüüsimise meetodid PÕM m 102 13.12.2014 - …

Kokku: 13| Näitan: 1- 13|Näita kõiki

  • Esimene
  • Eelmine
  • 1
  • Viimane