<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><oigusakt xmlns="Juurakt" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="maarus_1_10.02.2010 http://xmlr.eesti.ee/xml/schemas/oigusakt/maarus_1_10.02.2010.xsd"><metaandmed><valjaandja>Siseminister</valjaandja><dokumentLiik>määrus</dokumentLiik><tekstiliik>algtekst</tekstiliik><dokumentEtapp>avaldamine</dokumentEtapp><dokumentStaatus>avaldatud</dokumentStaatus><vastuvoetud><aktikuupaev>2008-11-24+02:00</aktikuupaev><aktiNr>45</aktiNr></vastuvoetud><avaldamismarge><RTosa>RTL</RTosa><avaldamineKuupaev>2008-12-02+02:00</avaldamineKuupaev><RTnr>96</RTnr><RTartikkel>1331</RTartikkel><aktViide>http://www.riigiteataja.ee/akt/13076166</aktViide></avaldamismarge><kehtivus><kehtivuseAlgus>2008-12-05+02:00</kehtivuseAlgus></kehtivus><skeemiNimi>maarus_1_10.02.2010.xsd</skeemiNimi><globaalID>13076166</globaalID><metaandmedVersioon>1</metaandmedVersioon><metaandmedVersioonKuupaev>2010-10-28+03:00</metaandmedVersioonKuupaev><metaandmedVersioonPohjustaja>migraator</metaandmedVersioonPohjustaja><terviktekstiGrupiID>328676</terviktekstiGrupiID></metaandmed><aktinimi><nimi><pealkiri>Siseministri 12. juuli 2007. a määruse nr 58 "Piirivalveametniku sõidukulude kompenseerimise kord" muutmine</pealkiri></nimi></aktinimi><sisu><sisuTekst><HTMLKonteiner><![CDATA[<p>
      Määrus kehtestatakse «Piirivalveteenistuse seaduse» § 46 alusel.
    </p>
    <p>
      Siseministri 12. juuli 2007. a määruse nr 58 «Piirivalveametniku 
      sõidukulude kompenseerimise kord» (RTL 2007, 59, 1077) § 2 lõiked 3 ja 4 
      muudetakse ja sõnastatakse järgmiselt:
    </p>
    <p>
      « (3) Piirivalvekordonis, piiripunktis, Piirivalve Lennusalgas, 
      hooldebaasis, sisepiiri koordinatsiooni- ja koostöötalituses, 
      valmidusüksuses ja piirivalve laeval töötavale piirivalveametnikule võib 
      hüvitada sõidukulud, kui tema teenistuskoht ei ole elukohaga samas 
      asulas.
    </p>
    <p>
      (4) Piirivalveametis, piirivalvepiirkonna staabis, 
      operatiivinformatsiooni- ja mereseirekeskuses või piirivalve merebaasis 
      töötavatele piirivalveametnikele võib hüvitada piirivalveasutuse juhi 
      käskkirja alusel sõidukulud, kui piirivalveametniku elukoht asub teises 
      maakonnas.».
    </p>
    <p>
      
    </p>
    <table summary="allkiri" width="100%">
      <tbody><tr valign="top">
        <td width="60%">
          
        </td>
        <td width="39%">
          <font size="-1" style="font-size:-1px"><b>Minister Jüri PIHL</b></font>
        </td>
      </tr>
    </tbody></table>
    <p>
      
    </p>
    <table summary="allkiri" width="100%">
      <tbody><tr valign="top">
        <td width="60%">
          
        </td>
        <td width="39%">
          <font size="-1" style="font-size:-1px"><b>Kantsler Märt KRAFT</b></font>
        </td>
      </tr>
    </tbody></table>]]></HTMLKonteiner></sisuTekst></sisu></oigusakt>