<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><oigusakt xmlns="Juurakt" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="maarus_1_10.02.2010 http://xmlr.eesti.ee/xml/schemas/oigusakt/maarus_1_10.02.2010.xsd"><metaandmed><valjaandja>Majandus- ja kommunikatsiooniminister</valjaandja><dokumentLiik>määrus</dokumentLiik><tekstiliik>algtekst</tekstiliik><dokumentEtapp>avaldamine</dokumentEtapp><dokumentStaatus>avaldatud</dokumentStaatus><vastuvoetud><aktikuupaev>2010-09-17+03:00</aktikuupaev><aktiNr>66</aktiNr></vastuvoetud><avaldamismarge><RTosa>RT I</RTosa><avaldamineKuupaev>2010-09-22+03:00</avaldamineKuupaev><RTnr>67</RTnr><RTartikkel>513</RTartikkel><aktViide>http://www.riigiteataja.ee/akt/13359586</aktViide></avaldamismarge><kehtivus><kehtivuseAlgus>2010-10-01+03:00</kehtivuseAlgus></kehtivus><skeemiNimi>maarus_1_10.02.2010.xsd</skeemiNimi><globaalID>13359586</globaalID><metaandmedVersioon>1</metaandmedVersioon><metaandmedVersioonKuupaev>2010-10-27+03:00</metaandmedVersioonKuupaev><metaandmedVersioonPohjustaja>migraator</metaandmedVersioonPohjustaja><terviktekstiGrupiID>346349</terviktekstiGrupiID></metaandmed><aktinimi><nimi><pealkiri>Majandus- ja kommunikatsiooniministri 19. oktoobri 2005. a määruse nr 126 „Aparatuuri märgistamise ja vastavusmärgi paigaldamise ning nõuetele vastavuse hindamise ja tõendamise kord” muutmine</pealkiri></nimi></aktinimi><sisu><sisuTekst><HTMLKonteiner><![CDATA[<p>
      Määrus kehtestatakse «Elektroonilise side seaduse» § 125 lõike 3 alusel.
    </p>
    <p>
      <b>§ 1.</b> Majandus- ja kommunikatsiooniministri 19. oktoobri 
      2005. a määruses nr 126 «Aparatuuri märgistamise ja vastavusmärgi 
      paigaldamise ning nõuetele vastavuse hindamise ja tõendamise kord» 
      (RTL 2005, 107, 1655; 2007, 49, 892) tehakse järgmised muudatused:
    </p>
    <p>
      <b>1)</b> paragrahvi 3 lõiked 1 ja 2 muudetakse ning sõnastatakse 
      järgmiselt:
    </p>
    <p>
      «(1) «Elektroonilise side seaduse» § 123 nõuetele (edaspidi <i>põhinõuded</i>) 
      vastav aparatuur peab olema märgistatud vastavusmärgiga ehk CE-märgisega 
      käesolevas määruses sätestatud korras, arvestades Euroopa Parlamendi ja 
      nõukogu määruse (EÜ) nr 765/2008, millega sätestatakse akrediteerimise 
      ja turujärelevalve nõuded seoses toodete turustamisega ja tunnistatakse 
      kehtetuks määrus (EMÜ) nr 339/93 (ELT L 218, 13.08.2008, lk 30–47) 
      artiklis 30 sätestatud üldpõhimõtteid.
    </p>
    <p>
      (2) Vastavusmärgi kõrgus peab olema vähemalt 5 mm.»;
    </p>
    <p>
      <b>2)</b> paragrahvi 3 täiendatakse lõikega 2<sup>1</sup> 
      järgmises sõnastuses:
    </p>
    <p>
      «(2<sup>1</sup>) Lõikes 2 toodud nõuet ei pea järgima aparatuuri 
      puhul, millele selle väikestest mõõtmetest tingituna ei ole 5 mm 
      kõrgusega vastavusmärgi paigaldamine võimalik.»
    </p>
    <p>
      <b>§ 2.</b> Määrus jõustub 1. oktoobril 2010. a.
    </p>
    <p>
      
    </p>
    <table summary="allkiri" width="100%">
      <tbody><tr valign="top">
        <td width="60%">
          
        </td>
        <td width="39%">
          <b>Minister Juhan PARTS</b>
        </td>
      </tr>
    </tbody></table>
    <table summary="allkiri" width="100%">
      <tbody><tr valign="top">
        <td width="60%">
          
        </td>
        <td width="39%">
          <b>Kantsler Marika PRISKE</b>
        </td>
      </tr>
    </tbody></table>]]></HTMLKonteiner></sisuTekst></sisu></oigusakt>